Automatisering

Image 1

Van Exel Automatisering

Over Ons

Van Exel Automatisering biedt u een totaalpakket aan automatiserings diensten. Zo leveren wij naast Hardware, Software en Computersystemen, ook Breedbandverbindingen, VOIP telefonie, beheren wij werkstations, netwerken en servers en bieden Online Backup.

Sinds de oprichting heeft Van Exel Automatisering zich ontwikkeld tot een totaalleverancier in de professionele automatiseringsbranche in de regio voor met name ZZP’ers, kleine zelfstandingen en het MKB.

Bij de kleinere klanten doen we alles van A tot Z, bij de wat grotere klanten sluiten we naadloos aan bij de eigen IT afdeling.

Van Exel Automatisering zal aan de hand van persoonlijke begeleiding en deskundig advies de juiste en praktische oplossingen vinden die bij uw bedrijfsprocessen passen, zodat u op dit moment en in de toekomst het meeste rendement uit uw ICT investeringen zult behalen.

Bij Van Exel Automatisering draait het om realistische, praktische en verantwoorde oplossingen en implementaties, waar u als relatie en wij als totaalleverancier 100% tevreden mee zijn.

Wilt u meer weten over automatisering? Klik hier voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak.

SocialMedia