Cloud Oplossingen

Wij hebben de techniek om de beschikbaarheid, beheersbaarheid en beveiliging van al uw applicaties en data, zowel lokaal als in de cloud, perfect in balans te brengen.


Image 1

Office 365

Wat is Office 365?

Microsoft Office 365 is de online versie van het bekende Microsoft Office-pakket. Office 365 draait ook in de cloud van Microsoft. U werkt altijd met up-to-date programma's en hoeft geen lokale software meer te installeren

Office 365 is een cloudservice, maar is daarnaast nog veel meer. Met bepaalde Office 365-tarieven hebt u toegang tot beproefde en vertrouwde Office-toepassingen die lokaal op uw pc zijn geïnstalleerd, maar die zijn gedownload en gelicentieerd vanuit de cloud. Deze tarieven voor de Office 365-service vormen een uitbreiding van de functionaliteit doordat de Office-toepassingen worden gecombineerd met de nieuwste versies van onze productiviteitsservices in de cloud – Exchange Online, SharePoint Online en Skype for Business. Met een combinatie van deze services beschikt u over de meest uitgebreide productiviteitsoplossing voor de vereisten van uw bedrijf.

Image 2

Office 365

Wat betekent de zin "werken vanaf bijna elke locatie en op bijna elk apparaat"?

Met de Office 365-service kunt u vanaf bijna elke locatie en op bijna elk apparaat met e-mail, documenten en gegevens werken in een bekende productiviteitsomgeving. Hiertoe hebt u een geschikt apparaat nodig, een internetverbinding en een ondersteunde versie van de Internet Explorer-, Firefox- of Safari-browser. Voor toegang vanaf een mobiel apparaat zijn WiFi-functies vereist of moet het netwerk van een netwerkaanbieder toegankelijk zijn. Voor sommige mobiele functies is Office Mobile vereist, een onderdeel van bepaalde versies van Windows- en Nokia-telefoons. Office Mobile maakt geen deel uit van de Office -toepassingen, suites of Web Apps. Er zijn enkele verschillen in de functionaliteit van Office Web Apps, Office Mobile- en Office- toepassingen.

Image 3

Office 365

Office 365

Office 365 is een online versie van het bekende Microsoft Office pakket. Door het online karakter werkt u altijd met up-to-date programma's en hoeft u geen lokale software meer te installeren. Office 365 heeft tevens enkele aanvullende functionaliteiten.

Office WebApps

Office Web Apps zijn online-uitbreidingen van Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint en Microsoft OneNote. Met deze apps hebt u direct via een webbrowser en mobiel apparaat eenvoudig toegang tot documenten en kunt u ze bewerken.


E-mail en agenda

Met Office 365 hebt u toegang tot een professionele e-mailoplossing waarin u e-mail, agenda's en contactpersonen kunt bekijken vanaf bijna elke locatie via een pc, laptop of mobiel apparaat. Deze oplossing biedt tevens het hoogst mogelijke niveau van bescherming tegen virussen en spam.


Websites en samenwerking

Met SharePoint kunt u personen binnen en buiten uw bedrijf toegang geven tot grote bestanden via websites met wachtwoordbeveiliging. De documenten kunnen tevens gezamenlijk worden bewerkt. U kunt ook websites ontwerpen voor uw bedrijf.


Chatten en online vergaderingen

Met Microsoft Skype for Business kunt u met de juiste persoon communiceren via chatberichten, Skype-videogesprekken of onlinevergaderingen via de Office-toepassingen.

Get in Touch