Business Continuïteit

Wij helpen u bij het opstellen en implementeren van een gedegen plan om de beschikbaarheid van uw IT − en dus de continuïteit van uw organisatie − te allen tijde te waarborgen.


Image 1

ICT optimaal

Uw ICT optimaal beschikbaar, wat er ook gebeurt

De beschikbaarheid van uw IT is van vitaal belang voor de continuïteit van uw organisatie. Als uw medewerkers om wat voor reden dan ook geen toegang hebben tot data en applicaties, kunnen ze hun taken niet uitvoeren en stokt het proces. Zelfs bij kortere onderbrekingen kan het effect al zeer ingrijpend zijn. Geen wonder dat Business Continuity Management in de hedendaagse IT behoort tot de primaire expertisegebieden.

Welke maatregelingen moet u treffen om downtime te voorkomen?
De continuïteit van uw bedrijf kan in het geding komen wanneer u wordt getroffen door een storing, virusaanval, brand of andere calamiteit. Een goed business continuity plan geeft inzicht in de gevolgen bij downtime. Op basis daarvan maakt u de keuze in hoeverre uw maatregelingen moet treffen om business continuity te garanderen. Van Exel Automatisering heeft de kennis en ervaring om u te helpen een gedegen business continuity plan op te stellen en te implementeren.

Image 2

Cloud Diensten

Cloud Diensten

IT wordt steeds vaker aangeboden als service via de cloud. Dat gebeurt op 4 niveaus: Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS), Desktop as a Service (DaaS), Software as a Service (SaaS). Van Exel Automatisering kan u op elk niveau compleet van dienst zijn.

Image 3

Disaster Recovery

Disaster Recovery

Dataverlies door calamiteiten kan ernstige gevolgen hebben voor uw organisatie. Van Exel Automatisering helpt u bij het opstellen en implementeren van een gedegen beleid om ervoor te zorgen dat uw IT na zo’n calamiteit snel weer volop operationeel is.

Backup & Storage

Nu data geldt als ‘het nieuwe goud’, ontstaat er steeds meer behoefte aan manieren en middelen om data veilig op te slaan, al dan niet als backup. Van Exel Automatisering heeft op dit gebied alles in huis wat nodig is.

SocialMedia