Veilig Werken

Wij zorgen ervoor dat uw IT-netwerk ook in deze tijd van ‘mobiel’ en ‘wireless’ beschermd is tegen bedreigingen van buiten én binnen uw organisatie.


Image 1

dataverkeer

De veiligheid die uw dataverkeer verdient

U wilt de zekerheid dat uw dataverkeer op een veilige manier door uw netwerk wordt geloodst, zonder risico’s van inbreuk of verlies. Van Exel Automatisering biedt alles wat nodig is om te voldoen aan een goede beveiliging van uw IT-omgeving. Zorg met een goede netwerkbeveiliging ervoor dat u kunt vertrouwen op uw bedrijfsnetwerk.

Image 2

Secure Networking

Wat wordt verstaan onder Secure Networking?

Secure Networking zorgt ervoor dat uw IT-netwerk zijn belangrijke taak kan vervullen door bescherming te bieden tegen bedreigingen van buiten én binnen uw organisatie. Met het oog daarop kunnen diverse beproefde methoden en middelen worden ingezet. Weten welke methode voor uw organisatie het beste is?

Image 3

SecPoint

Waar wij kunnen helpen:

Van Exel Automatisering biedt alles wat nodig is om op een verantwoorde manier invulling te geven aan Secure Networking. We kunnen u bijvoorbeeld helpen met de volgende oplossingen:

SecPoint

SecPoint biedt een complete aanpak om uw netwerk te beveiligen tegen kwade invloeden van buitenaf, zoals spam, virussen en cyberaanvallen.

SocialMedia