ICT Beheer

Image 1

Van Exel Automatisering

ICT Beheer

Efficiënt beheer van uw ICT is cruciaal voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Het outsourcen van uw IT en telecom kan u een enorme besparing opleveren op zowel investeringen als kosten. Maar er zijn veel meer voordelen te realiseren!

Van Exel Automatisering begint voor de juiste ondersteuning en inrichting van uw ICT omgeving met een inventarisatie zodat we een goed overzicht hebben van uw huidige situatie en de status van uw ict beheer. Aan de hand van uw wensen en onze inventarisatie maken wij een plan van aanpak, indien noodzakelijk compleet met een aanschafplan van verschillende hard- en software of diensten om uw ICT infrastructuur weer up-to-date te kunnen brengen.

Onderwerpen die tijdens de inventarisatie aan bod kunnen komen zijn:

• Systeembeheer
• Netwerkbeheer
• Het nieuwe werken
• Virtualisatie
• Beveiliging
• Cloud oplossingen
• Data opslag

Wilt u meer weten over ICT Beheer ?Klik hier voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak.

Image 1

Van Exel Automatisering

Managed Services

Managed Services is een dienst waarbij u een vast bedrag per maand voor uw ICT beheer betaald. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u flexibel met automatisering om gaan.

Het beheer van het netwerk, de servers en werkplekken voeren wij zowel op locatie als op afstand uit. Alle werkzaamheden worden uitgebreid gedocumenteerd, waardoor u altijd een duidelijk inzicht heeft in uitgevoerde en lopende werkzaamheden.

IT Beheer van het netwerk, de servers, werkplekken en de ondersteuning aan alle medewerkers is cruciaal voor de continuïteit van de organisatie. Daarom beheren en monitoren wij dagelijks de infrastructuur zodat iedere medewerker ten allen tijde gebruik kan maken van een snel netwerk, optimaal presterende servers en professionele werkplekken.

Wilt u meer weten over Managed Services ?Klik hier voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak.

SocialMedia